Onze Partners - World Padel Tour Amsterdam

OFFICIAL PARTNER


Dentons

Dentons is het grootste multinationale advocatenkantoor van de wereld. Het bedrijf heeft meer dan 20.000 werknemers, verdeeld over 207 locaties in 82 landen. Hiermee zorgt het advocatenkantoor dat ze precies weten wat de behoeftes zijn van de klant op de locatie en kennen ze de cultuur van de bedrijvenwereld. Zo helpt Dentons klanten te groeien, beschermen, exploiteren en financieren, overal waar ze ondersteuning nodig hebben. Dit doen ze op een purpose driven manier. De pay-off van Dentons is niet voor niets ‘the law firm of the future’.CBRE

CBRE is 's werelds grootste commerciële vastgoed- en investeringsadviseur en heeft klanten in meer dan 100 landen. CBRE is actief op elk gebied van commercieel vastgoed. Het bedrijf werkt aan de vastgoedoplossingen van morgen, wat nodig is door de complexe en steeds veranderende omgevingen in de wereld. Dagelijks werkt CBRE aan goed onderbouwde beslissingen tot het inrichten en projectbeheer van gebouwruimtes.

OFFICIAL TIME PARTNER


MEDIA PARTNER

ZiggoSport

Ziggo Sport is een Nederlandse premium televisiedienst van Ziggo en eigendom van VodafoneZiggo. Ziggo Sport is dé grootste sportzender van Nederland en exclusief voor Ziggo-klanten. De sportzender biedt een ruim assortiment aan sporten. Van tennis tot racing en van Europees topvoetbal tot het beste golf. Dit gebeurt voornamelijk live met commentaar. Zo gaan ze ook de finalewedstrijden verslaan van het de World Padel Tour Amsterdam Open.


Q-Music

Qmusic is een commercieel Nederlands radiostation dat sinds 31 augustus 2005 uitzendt. De radiozender met de slagzin ‘Q sounds better with you’ is algemeen bekend in Nederland. Ook de Dj’s van Qmusic, zoals Mattie Valk en Marieke Elsinga, zijn grote bekendheden door hun goedlopende radioshows op de radiozender. Qmusic zal voorafgaand en tijdens de World Padel Tour items uitzenden in samenwerking met het padeltoernooi.

SOCIAL PARTNERS

KNLTB Padel

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is het overkoepelend orgaan van de tennis- en padelsport en de tennis- en padelverenigingen in Nederland. De KNLTB is opgericht in 1899 en sinds 2020 worden ook alle padelactiviteiten onder de vlag van de KNLTB uitgevoerd. Zo is de KNLTB de officiële vertegenwoordiger van padel in Nederland.

Ongeveer 1.650 verenigingen, en daarmee meer dan 600.000 tennissers en padellers, zijn aangesloten bij de KNLTB. Hiermee is de KNLTB in grootte de tweede sportbond van Nederland. De padelsport ontwikkelt zich snel in Nederland. Zo telt Nederland op dit moment al meer dan 75.000 padelspelers en ruim 850 padelbanen op 300 locaties.


Supliers

Leonardo hotels

Leonardo Hotels is een hotelketen die actief is in 9 landen verdeeld over 42 bestemmingen. Met eent aantal van 89 hotels heeft Leonardo Hotels meer dan 15.000 kamers ter beschikking. De hotels van Leonardo Hotels zijn centraal gelegen en gekend voor hun hoge kwaliteit en service standaarden alsook voor hun stijlvol interieurdesign met regionale flair. Met een aanbod uit 5 verschillende hotels in Amsterdam verzorgt de hotelketen de nachtrust voor de organisatie van de World Padel Tour en de spelers.

Vermaat

In 1978 begon Vermaat als delicatessenwinkel maar zijn ze dankzij hun no-nonsense mentaliteit en focus op continuïteit uitgegroeid tot dé specialist in toonaangevende horeca op maat. Met een team van culinaire en creatieve professionals werken ze elke dag aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt. Voor gasten, opdrachtgevers, partners en collega’s. Vermaat zal de hospitality voorzien tijdens de World Padel Tour, onder andere op het VIP-deck van de partners.

See Tickets

See Tickets is al meer dan 25 jaar leider in de Europese ticketverkoop. Als een van de grootste ticketingpartijen ter wereld voorzien ze meer dan 6.000 klanten in meer dan 35 verschillende landen. Dat doen ze voor evenementen in de sport, muziek, theater, cultuur en entertainment. Ook de tickets van de World Padel Tour Amsterdam Open zijn mede mogelijk gemaakt door de services van See Tickets.

Centrale Markthal, Amsterdam
28 Sep - 02 Oct 2022