CBRE - World Padel Tour Amsterdam

CBRE, het grootste vastgoedadviesbureau ter wereld, wordt official partner van de World Padel Tour Amsterdam Open. Hiermee verbindt een tweede mondiale partij zich aan het padelevent, na advocatenkantoor Dentons. CBRE stapt in vanwege het passende sportieve, urban karakter van het event.

Erik Langens, Executive Director Capital Markets bij CBRE en toernooidirecteur John van Lottum kwamen bij het CBRE kantoor bij elkaar om de handtekeningen te zetten. De match tussen CBRE en de World Padel Tour Amsterdam Open werd makkelijk gevonden; padel is snelgroeiend, sportief, competitief, dynamisch en staat open voor iedereen, waarden die ook in het DNA van CBRE verankerd zijn. “Door deze partnership maken we het dynamische en verrassende karakter van de sport zichtbaar onder een breed publiek. We kijken ernaar uit om te genieten van de sport op haar hoogste niveau tijdens de World Padel Tour Amsterdam Open en ook zelf gaan we de sportieve uitdaging met cliënten en collega’s aan op de banen van Plaza Padel.”, aldus Erik Langens, Executive Director Capital Markets bij CBRE.

John van Lottum voegt toe: “We zijn enorm trots om opnieuw een internationale speler aan ons event en Plaza Padel te binden. Een partij met een enorm zakelijk netwerk. We kijken ernaar uit om het netwerk van CBRE de komende jaren bij de World Padel Tour Amsterdam Open én Plaza Padel te verwelkomen”.

Naast padelcentrum is Plaza Padel ook de locatie waar de kwalificatiewedstrijden van het World Padel Tour evenement worden gespeeld. Winnaars van de kwalificaties treden aan in de Centrale Markthal te Amsterdam, waar de finaledagen van het toernooi plaatsvinden. Het padelspektakel duurt van 26 september t/m 2 oktober.

Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023