Organisatie - World Padel Tour Amsterdam

Organisatie

De licentie van het toernooi is in handen van Timeless Investments en Kroonenberg Groep. De organisatie van het toernooi wordt verzorgd door Triple Double & Golazo Sports. Voormalig proftennisser John van Lottum is als toernooidirecteur het gezicht van de World Padel Tour Amsterdam Open. Hij belooft dat de editie die in het najaar in Amsterdam plaatsvindt een nieuwe dimensie brengt aan de sport padel en nog meer fans creëert in ons land en online.

Padel maakt wereldwijd al jarenlang een enorme groei door. Steeds meer mensen proberen de nieuwe sport uit en bekijken wedstrijden van de World Padel Tour. De World Padel Tour is niet alleen het grootste toernooi van de wereld, maar bepaalt ook de ranglijst van de profpadellers.

De locatie van editie 2023 wordt snel bekend gemaakt. Naast de padelwedstrijden zijn er verschillende side events, die net zo leuk zijn als padel zelf. De precieze programmering hiervan zal later bekend worden gemaakt. Tickets voor de wedstrijden en bijbehorende evenementen zijn binnenkort te verkrijgen via deze website.

Business partners

Global partners
Official partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023