Dentons - World Padel Tour Amsterdam

Dentons, ‘s werelds grootste advocatenkantoor, heeft zich verbonden aan World Padel Tour Amsterdam Open en het toonaangevende Plaza Padel. De wereldspeler, met meer dan 20.000 medewerkers werkzaam op 200+ locaties in 80+ landen, heeft een contract als Official Partner getekend voor drie jaar. Hiermee is Dentons de eerste officiële partner van de World Padel Tour Amsterdam Open.

World Padel Tour Amsterdam Open en Dentons’ visies sluiten naadloos op elkaar aan. Innovatie, ondernemerschap en de durf om zaken anders te doen zijn belangrijke waardes voor het event en haar kersverse partner. Vooral voor Dentons, dat zich onderscheidt als vooruitstrevend kantoor in de juridische dienstverlening, is de match met World Padel Tour Amsterdam Open een logische. “Als organisatie groeien wij hard, zodat we onze cliënten in Nederland en wereldwijd hoogstaande diensten kunnen aanbieden. Onze cliënten en medewerkers waarderen onze visie om het advocatenkantoor van de toekomst te zijn. Dit past goed bij de dynamische en toegankelijke sport padel en het World Padel Tour Amsterdam Open biedt ons een groot scala aan mogelijkheden om dit verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben we via het partnership met Plaza Padel ruimschoots mogelijkheden om met onze relaties, en als collega’s onder elkaar, actief te zijn op de baan en zo relaties te versterken.’’ zegt Marien Glerum, Benelux Managing Officer van Dentons.

Marc Kuijper, Netherlands Managing Partner, voegt toe: “Bij Dentons hebben we de unieke ambitie om het advocatenkantoor van de toekomst te zijn- wetende dat wat vandaag goed is, morgen niet meer volstaat. Daarom dagen wij voortdurend de status quo uit om met nieuwe, innovatieve ideeën waarde te creëren voor onze cliënten. Door de recente-, en te verwachten verdere groei van padel past deze sport heel erg goed bij waar wij als vooruitstrevend kantoor voor staan.”

John van Lottum, toernooidirecteur van de Amsterdamse editie, beaamt de woorden van Marien Glerum en Marc Kuijper: “We zien dat padel steeds groter wordt, ook in de zakelijke markt. Zakelijke relaties spreken bijvoorbeeld af op de padelbanen en ook bedrijfstoernooien worden steeds populairder. Zo zien we bij Dentons een mooie mix van mannen en vrouwen die samen werken en nu ook samen padellen. We zijn enorm trots dat een internationale spelers als Dentons zich heeft verbonden met ons toernooi en de jonge, bruisende sport. Samen gaan we een nog grotere boost geven aan padel in Nederland en zorgen we dat deze eerste in september en de volgende edities van de World Padel Tour Amsterdam Open voor bezoekers en partners een onvergetelijke ervaring wordt.”

Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023