PADEL VOOR IEDEREEN, WPT Amsterdam Open organiseert legacy programma - World Padel Tour Amsterdam

Provincie sponsort World Padel Tour Amsterdam Open 2022

De provincie Noord-Holland sluit een sponsorship met de World Padel Tour Amsterdam Open 2022. De provincie ondersteunt grootschalige sportevenementen en nu ook dit het grootste padeltoernooi. Met de sponsoring draagt de provincie bij aan side events die de inclusiviteit van het toernooi bevorderen. De World Padel Tour Amsterdam Open vindt plaats van 28 september tot en met 2 oktober in de Centrale Markthal van Amsterdam.

Het evenement, waarvan de licentie in handen ligt bij Kroonenberg Groep en Timeless Investments, belooft een waar spektakel te worden.

De organisatie over de sponsoring van de provincie Noord-Holland: ‘’De World Padel Tour Amsterdam Open is een event van internationale allure. Dat wij het in Amsterdam organiseren is iets waar we landelijk maar ook zeker regionaal trots op mogen zijn. Mede daarom hebben we mooie partnerships gesloten met nationale en internationale partijen en kunnen we nu bekendmaken dat ook de provincie Noord-Holland ons ondersteunt. Daar zijn we heel blij mee.’’, zo vertelt toernooidirecteur en voormalig proftennisser John van Lottum.

De provincie Noord-Holland sponsort in 2022 diverse sportevenementen waaronder Honkbalweek Haarlem en het WK Hockey. Gedeputeerde Ilse Zaal: “We vinden het belangrijk dat de evenementen die wij sponsoren onze bijdrage gebruiken om duurzaamheidsmaatregelen te treffen. Goed dus dat de World Padel Tour Amsterdam Open een milieucoördinator aanstelt die bijvoorbeeld groene mobiliteitsvoorzieningen faciliteert en voor het gebruik van hardcups zorgdraagt. Daarnaast worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals padelclinics en kijkjes achter de schermen. Dit maakt het leuk voor een breed publiek.’’

Tickets voor de World Padel Tour Amsterdam Open of aanmelden voor het Legacy programma kan nog steeds, via de website

Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023