Padel voor iedereen - World Padel Tour Amsterdam

Het grootste radiostation van Nederland sluit zich als mediapartner aan bij het grootste padeltoernooi van de wereld. De radiozender, die de luisteraars centraal zet met de pay-off ‘Q sounds better with you’, verbindt zicht voor 3 jaar aan het evenement. Qmusic heeft in de aanloop naar het evenement spots uitgezonden die bijdragen aan de groei van de sport padel en het evenement dat aankomende week gaat plaatsvinden in de Centrale Markthal te Amsterdam.

Aankomende week, van 28 september tot en met 2 oktober, gaan we voor het eerst de nationale en internationale top op het hoogste podium zien in Nederland en zal ook Qmusic dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Toernooi directeur John van Lottum: “Qmusic past als radiozender heel goed bij WPT Amsterdam Open. De zender is een supporter van sport in de brede zin en besteedt bijvoorbeeld veel aandacht aan grote sportevenementen zoals de Olympische Spelen. Daarom zijn we heel blij met deze samenwerking, waarbij de spots van WPT Amsterdam Open te horen zullen zijn op Qmusic.”

Qmusic is sinds 2005 te horen in Nederland en is bekend van onder andere de ochtendshow met Mattie Valk en Marieke Elsinga, de Q-middagshow met Domien Verschuuren en de Top 40. Andere bekende pijlers van de zender zijn het Foute Uur en het spannendste radiospel van Nederland ‘Het Geluid’.

Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023