Recap of t - World Padel Tour Amsterdam

Vandaag heeft de tweede dag van de allereerste editie van de World Padel Tour Amsterdam Open plaatsgevonden. Plaza Padel was ook vandaag het strijdtoneel van de laatste pre-qualy en de eerste qualy wedstrijden.

Toernooi directeur John van Lottum kijkt opnieuw zeer tevreden terug op de dag en kijkt uit naar aankomende woensdag: “Om voor de tweede dag op rij te mogen genieten van de beste padelspelers ter wereld blijft uniek. De sfeer bij Plaza Padel was fantastisch. Ik kijk uit naar woensdag, wanneer het hoofdtoernooi start in een volgepakte Centrale Markthal."

De tweede dag van het WPT Amsterdam Open kende geen Nederlands succes. Avalon Segou Jonker & Janine Hemmes, Tess de Vocht & Tessa Nikkelen, Mirjam van Roer & Jacqueline van Wijck wisten hun partij niet te winnen. Maaike Betz en Quintin Vos verloren beide hun tweede wedstrijd van het toernooi. Toch mag Nederland erg trots zijn op de Nederlandse inbreng tijdens de eerste twee dagen van het WPT Amsterdam Open. Het was voor alle Nederlanders een debuut op het hoogste niveau en een mooie uitdaging om zich te meten met de wereldtop.

Morgen worden de laatste wedstrijden van de kwalificaties gespeeld bij Plaza Padel en zal het definitieve schema voor het hoofdtoernooi van het World Padel Tour Amsterdam Open bekend zijn. Nog 2 nachtjes slapen totdat het grootste padelevenement van Nederland losbarst met de Dutch Kick-off night!


Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023