Van Lanschot Kempen verbindt zich aan World Padel Tour Amsterdam Open- World Padel Tour Amsterdam

Van Lanschot Kempen wordt partner van de World Padel Tour (WPT) Amsterdam Open, het grootste toernooi op de internationale kalender en het enige WPT-evenement in Nederland. RvB-lid Richard Bruens: “Veel van onze klanten spelen zelf regelmatig padel en door samen te werken met dit professionele evenement kunnen we hen ook van topsport laten genieten.”

WPT Amsterdam Open vindt van 11 tot en met 15 oktober 2023 plaats in AFAS Live. Naast de samenwerking met dit internationale toptoernooi kondigt Van Lanschot Kempen ook een partnership met Plaza Padel aan. Zodoende ondersteunt de wealth manager de padelsport zowel in de breedte als in de absolute top. Richard Bruens is lid van de Raad van Bestuur, verantwoordelijk voor Client Management & Origination en zeer enthousiast over de nieuwe partnerships: “Padel is een dynamische teamsport voor iedereen. Gebruikmakend van ons netwerk brengen we klanten bij elkaar en gezamenlijk gaan we een sportieve uitdaging aan. Daarnaast kunnen onze relaties elkaar ontmoeten bij het grootste professionele padeltoernooi van Nederland en genieten van topsport.

Toernooidirecteur John van Lottum: “Voor de ontwikkeling van padel in Nederland is het geweldig dat een toonaangevende organisatie als Van Lanschot Kempen zich aan onze sport committeert. Dit partnership toont bovendien aan dat WPT Amsterdam Open een perfect platform is om relaties te ontvangen en hen padel van het allerhoogste niveau te laten ervaren.

Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023