Wereldtop aanwezig op Dutchday!- World Padel Tour Amsterdam


Op woensdag trappen we het World Padel Tour Decathlon Amsterdam Open af met een fantastisch en bomvol programma vol spektakel!

Natuurlijk spelen onze Nederlandse toppers op centre court, maar ook de absolute wereldtop komt op woensdag in actie! En jouw geluk is…. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor woensdag dagsessie. Scoor deze laatste tickets met 50% korting met de code WPT50 en ben erbij!

Dagsessie
Dit is jouw kans om Franco Stupaczuk & Martín Di Nenno en Frederico Chingotto & Paquito Navarro te zien spelen op centre court! Spektakel gegarandeerd!

En daarnaast natuurlijk onze Nederlandse toppers! Om 10.00 uur wordt de allereerste wedstrijd van het toernooi gespeeld door Nederlandse Wild Card winnaars Bart van Opstal en Uriël Maarsen. We sluiten de dagsessie ook af in oranje stijl met Steffie Weterings en Marcella Koek. Kom op tijd, kom in oranje, en juich ze naar de overwinning!

Je kunt erbij zijn! Er zijn nog tickets voor de dagsessie beschikbaar! Ga direct naar onze webshop, gebruik de kortingscode WPT50 en ben erbij!

Avondsessie
Heb jij tickets voor de avondsessie? Kom dan genieten van een bomvol programma met de absolute wereldtop en de Nederlands Kampioenen!

Met onder andere om 18.00 uur Alejandro Galán en Juan Lebrón, gevolg door Bram Meijer en Sten Richters en we sluiten de avond af met Arturo Coello en Agustín Tapia.

Bekijk het hele programma via deze link.

Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023