World Padel Tour Amsterdam Open wordt mede mogelijk gemaakt door SeeTickets, Leonardo Hotels en Vermaat. - World Padel Tour Amsterdam

De organisatie van de World Padel Tour Amsterdam Open heeft de handen ineengeslagen met SeeTickets, Leonardo Hotels en Vermaat. De kaartverkoopdienst, hotelgroep en horecaspecialist dragen ieder in hun eigen specialisme bij aan het 5 dagen durende padelevenement.

Wie zijn kaarten heeft gekocht voor het Amsterdamse padelspektakel heeft dat gedaan via SeeTickets. De internationale ticketverkoper verzorgt toegangskaarten voor muziekfestivals, sportevenementen, theatervoorstellingen en nog veel meer andere activiteiten. Het internationale karakter van SeeTickets past perfect bij padel en de ambities van de sport wereldwijd.

Met meer dan 230 locaties in Europa is Leonardo Hotels een bekende speler in de hotelwereld. In Nederland is Leonardo Hotels sterk vertegenwoordigd, met alleen al 3 hotels in Amsterdam. Het hotel dat bekend staat als informeel en betaalbaar faciliteert de organisatie en deelnemers van de World Padel Tour Amsterdam Open. Zo weten we zeker dat de spelers uitgerust op de baan staan. Het hotel is gelegen tussen Plaza Padel Amsterdam, waar de kwalificaties plaatsvinden en de Centrale Markthal, waar het hoofdtoernooi plaatsvindt.

Naast tickets en nachtrust is kwalitatieve hospitality op het evenement cruciaal. Deze verantwoordelijkheid ligt bij specialist Vermaat, die onder andere op de Formula 1 Dutch Grand Prix en KLM Open gasten voorzag van culinaire hoogstandjes. Binnen het VIP-programma op het evenement neemt Vermaat je smaakpupillen mee naar Spanje. Met onder andere een Spaanse wijnbar en paella bar waan je jezelf in een echte mediterraanse foodhall.

Wil jij graag met je relaties, netwerk, familie of vrienden naar World Padel Tour Amsterdam Open en main court bekijken vanuit de allerbeste seats. Bestel dan je hier je VIP-tickets.

Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 Oct - 15 Oct 2023