FAQ - World Padel Tour Amsterdam

Vragen over de World Padel Tour Amsterdam open? Misschien staat hij hier wel tussen! Zo niet, dan helpen we je graag verder via info@worldpadeltouramsterdam.com

De World Padel Tour Decathlon Amsterdam Open wordt gehouden van 11 tot en met 15 oktober.

Ticketprijzen verschillen per dag en per dagdeel. Voor alle informatie over tickets kun je terecht in onze ticketshop.

De tickets voor de World Padel Tour Decathlon Amsterdam Open worden vanaf 6 oktober 2023 verspreid. Na bestelling van jouw tickets ontvang je direct een bevestigingsmail vanuit See Tickets, waar alle informatie over jouw bestelling te vinden is. Je ontvangt jouw ticket op het door jou aangegeven e-mailadres.

Geen probleem! Via deze link kan je je tickets weer opvragen.

Zijn er geen tickets meer beschikbaar? Hou dan ons officiële resell platform in de gaten. Hier komen regelmatig tickets beschikbaar.

Personaliseren is niet verplicht, maar maakt het wel makkelijker om het ticket bij de juiste persoon te krijgen.

Nee, dat is niet mogelijk. De tickets zijn alleen via onze eigen ticketshop of officiële resell website te krijgen. Wees hier dus alert op!

In ons speelschema zie je hoeveel wedstrijd per dag plaatsvinden. Op de pagina bezoekerstijden vind je per ticket en dag de openingstijden.

Ja, iedereen verlaat het pand na elke sessie. Ook als je een ticket voor overdag en avond hebt. We maken een aparte ingang voor mensen met een dag- en avondticket

Zie hiervoor de website van AFAS Live.

https://www.afaslive.nl/route-p/openbaar-vervoer

Nee, het is niet toegestaan om eten of drinken mee te nemen.

Tijdens de World Padel Tour Decathlon Amsterdam Open zal er een divers aanbod zijn aan eten en drinken. Een overzicht van de event locatie en opties maken we later bekend.

Je kan voor tribune A of tribune B een ticket kopen. Vervolgens heb je op jouw tribune de mogelijkheid om te gaan zitten waar je wilt. Op locatie zal met signing duidelijk worden aangegeven welke tribune opgangen je per ticket kunt gebruiken.

Absoluut! We hebben twee mindervalide plekken. Deze tickets zijn op aanvraag verkrijgbaar, door een mail te sturen naar info@worldpadeltouramsterdam.com waarbij vermeld mag worden voor welk dagdeel je kaarten wilt kopen. Voor de mindervalide plekken gelden de prijzen voor de A-tribune. Er mag 1 begeleider mee die in hetzelfde vak plaats mag nemen.

De beste Nederlandse mannelijke en vrouwelijke spelers zijn aanwezig op de World Padel Tour Decathlon Amsterdam Open. Daarnaast zijn er meerdere spelers van wereldniveau aanwezig die de kwaliteit van het toernooi naar het hoogste niveau gaan tillen.

Het programma is nog niet bekend. Wil je weten op welke dag, welke wedstrijden gespeeld worden? Bekijk dan het speelschema.

Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023