FAQ - World Padel Tour Amsterdam

Vragen over de World Padel Tour Amsterdam open? Misschien staat hij hier wel tussen! Zo niet, dan helpen we je graag verder via info@worldpadeltouramsterdam.com

De World Padel Tour Amsterdam Open wordt gehouden van 26 september tot en met 2 oktober.

Je kan voor tribune A of tribune B/C een ticket kopen. Vervolgens heb je op jouw tribune de mogelijkheid om te gaan zitten waar je wilt.

De tickets voor de World Padel Tour Amsterdam Open worden vanaf 1 augustus verspreid. Na bestelling van jouw tickets ontvang je direct een bevestigingsmail vanuit See Tickets, waar alle informatie over jouw bestelling te vinden is. Je ontvangt jouw ticket op het door jou aangegeven e-mailadres.

Tijdens de World Padel Tour Amsterdam Open wordt de markthal verbouwd tot speelarena en padeldorp. In het padeldorp kan je bij allerlei standjes en foodtrucks genieten van verschillende soorten keukens.

De twee beste Nederlandse mannelijke en vrouwelijke spelers, Bram Meijer, Uriël Maarsen Milou Ettekoven en Tess van Dinteren, zijn alle vier aanwezig op de World Padel Tour Amsterdam Open. Daarnaast zijn er meerdere spelers van wereldniveau aanwezig die de kwaliteit van het toernooi naar het hoogste niveau gaan tillen.

De Markthal is centraal gelegen op het afgesloten Food Center Amsterdam (FCA). Parkeermogelijkheden en bereikbaarheid met openbaar vervoer wordt op een later moment via de mail en onze website gedeeld.

De dagen zijn opgedeeld in twee dagdelen. Ochtend/middag van 9:30u tot 16:00u en de avond van 16:30u tot 23:00u.

Op zondag hebben we één finale dagprogramma. De tijden van de finales worden later bepaald aan de hand van het speelschema van de WPT

Ticketprijzen verschillen per dag en per dagdeel. Voor alle informatie over tickets kun je terecht in onze ticketshop.

De World Padel Tour Amsterdam Open wordt gehouden in Plaza Padel en in de Centrale Markthal. Maandag 26 en dinsdag 27 september zijn de kwalificaties in Plaza Padel en woensdag 28 september tot en met zondag 2 oktober wordt het hoofdtoernooi gespeeld in de Centrale Markthal in Amsterdam.

Via onderstaande linkjes bekijk je de speelschema's voor het WPT Amsterdam. Hier kun je precies zien hoeveel wedstrijden er per dag worden gespeeld:
Speelschema vrouwen
Speelschema mannen

Centrale Markthal, Amsterdam
28 sep - 02 okt 2022