FAQ - World Padel Tour Amsterdam

Vragen over de World Padel Tour Amsterdam open? Misschien staat hij hier wel tussen! Zo niet, dan helpen we je graag verder via info@worldpadeltouramsterdam.com

De World Padel Tour Amsterdam Open wordt gehouden van 11 tot en met 15 oktober.

Ticketprijzen verschillen per dag en per dagdeel. Voor alle informatie over tickets kun je terecht in onze ticketshop.

Nee, dat is niet mogelijk. De tickets zijn alleen via onze eigen site te krijgen. Wees hier dus alert op!

De tickets voor de World Padel Tour Amsterdam Open worden vanaf 6 oktober 2023 verspreid. Na bestelling van jouw tickets ontvang je direct een bevestigingsmail vanuit See Tickets, waar alle informatie over jouw bestelling te vinden is. Je ontvangt jouw ticket op het door jou aangegeven e-mailadres.

Geen probleem! Via deze link kan je je tickets weer opvragen.

Wij raden je aan om de tickets te personaliseren voor iedere bezoeker. Zo ontvang je zelf direct alle informatie én kan iedere bezoeker de Close app gebruiken, waar zijn/haar eigen ticket in getoond zal worden. Het is echter niet verplicht om alle tickets te personaliseren.

Dit verschilt per dag. Om de exacte wedstrijden te zien, kunt u tzt de speelschema’s bekijken.

Zie hiervoor de website van AFAS Live.

https://www.afaslive.nl/route-p/openbaar-vervoer

Je kan voor tribune A of tribune B een ticket kopen. Vervolgens heb je op jouw tribune de mogelijkheid om te gaan zitten waar je wilt. Op locatie zal met signing duidelijk worden aangegeven welke tribune opgangen je per ticket kunt gebruiken.

De beste Nederlandse mannelijke en vrouwelijke spelers zijn aanwezig op de World Padel Tour Amsterdam Open. Daarnaast zijn er meerdere spelers van wereldniveau aanwezig die de kwaliteit van het toernooi naar het hoogste niveau gaan tillen.

Tijdens de World Padel Tour Amsterdam Open zal er een divers aanbod zijn aan eten en drinken. Een overzicht van de event locatie en opties maken we later bekend.

Het programma is nog niet bekend. Wil je weten op welke dag, welke wedstrijden gespeeld worden? Raadpleeg dan later onze website óf download de Close app, hier zal het exacte programma worden getoond.

Business partners

Global partners
Official partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023