Tickets - World Padel Tour Amsterdam OpenHet World Padel Tour Decathlon Amsterdam Open biedt u jaar een unieke manier om echt álles van het toernooi te volgen met de Close App.

Met deze app bent u dichterbij de actie dan ooit, bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én ziet u exclusieve beelden van achter de schermen.

In de aanloop naar het toernooi communiceren we steeds meer informatie via de app. Zo vindt u er straks een plattegrond van het terrein, posten we leuke video's en nog veel meer. Tijdens uw bezoek is de app ook erg handig, zo ontvangt u bericht bij de aanvang van leuke programma onderdelen, zodat u niets hoeft te missen van de actie!


Uw tickets in de Close app

Het nummer van het toestel waarop de Close app staat, moet overeen komen met het mobiele nummer dat wij van u hebben bij aanschaf van uw tickets. Om dit te controleren kunt u kijken in uw account bij SeeTickets, onze ticketleverancier.

Let op: aangekochte tickets worden pas de week voor het evenement actief gemaakt. Zie hiervoor de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na aankoop van uw tickets.

Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023