Legends Toernooi - World Padel Tour Amsterdam

Tijdens de allereerste editie van de World Padel Tour Amsterdam Open kan je genieten van verschillende side events. Zo ook op zaterdagavond 1 oktober. Dan vindt namelijk het Legends toernooi plaats, waarin oud voetbal-, tennis- én hockeyprofs met elkaar de strijd aangaan om de felgebeerde Legends trofee.

Algemene informatie

Het Legends toernooi wordt op zaterdagavond 1 oktober gespeeld op beide courts in de Centrale Markthal. Van 19:30u tot 23:00u (*afhankelijk van de vooraf gespeelde halve finales) barst de strijd los. De legends worden ingedeeld in twee poules van 3 teams, waarin zij onderling bepalen wie de winnaar wordt en doorstroomt naar de finale.

Deelnemers

Met trots kunnen we de eerste legends bekend maken. Niemand minder dan Robin van Persie, Arjen Robben, Ronald en Frank de Boer, Gregory van der Wiel doen mee. Benieuwd naar de andere legends? Hou dan onze socials in de gaten. Announcements will be made soon!

Zaterdagavond de halve finales van World Padel Tour Amsterdam Open combineren met het Legends toernooi? Wacht niet te lang en bemachtig nu jouw tickets. Naast dat er nog enkele deluxe tickets beschikbaar zijn, is er ook een speciale aanbieding van de VIP-tickets: nu beschikbaar voor slechts 195,00 (excl. BTW).


The Legends tournament is sponsored by Circus.


Centrale Markthal, Amsterdam
28 sep - 02 okt 2022