Tickets - World Padel Tour Amsterdam Open
Reguliere tickets

Wil jij aanwezig zijn bij de allereerste editie van de World Padel Tour in Nederland? Dat kan! Vanaf maandag 26 september en dinsdag 27 september vinden de kwalificaties plaats bij Plaza Padel Amsterdam en woensdag 28 september tot en met zondag 2 oktober wordt in de Centrale markthal in Amsterdam de World Padel Tour Amsterdam Open georganiseerd.

De dagen zijn opgedeeld in 2 delen. Je kunt dagtickets kopen van 9:30u tot 16:00u of avondtickets waarmee je toegang hebt van 16:30u tot 23:00u. Op zondag is er enkel een dagprogramma. Bij alle tickets krijg je recht op toegang tot het padeldorp waarbij je langs verschillende kraampjes, stands, bars en foodtrucks kan lopen voor een complete ervaring. Daarnaast kan je terecht om op beide banen de wedstrijden te bekijken. Kortom: een ticket voor de WPT Amsterdam Open bied je een dag of avond vol entertainment en plezier met jouw vrienden, familie of collega’s.

Ticket Deluxe

Naast de reguliere tickets kun je ook een 'Ticket Deluxe' aanschaffen. Dit ticket kost €99 per dagdeel en voor de finaledag op zondag €125. Met dit ticket kun je de padelwedstrijden van de WPT Amsterdam Open in de Centrale Markthal vanaf de VIP-tribune kijken en ontvang je een betaalkaart t.w.v. €30 waar je drankjes en hapjes mee kunt kopen. Daarnaast ontvangen we je bij de VIP-ingang en kun je ook gebruik maken van de garderobe. De 'Ticket Deluxe' zijn te bestellen via de reguliere ticketshop.

VIP-tickets

Wilt u uw zakelijke relaties meenemen naar de World Padel Tour Amsterdam Open of wilt u meer weten over onze VIP-mogelijkheden? Download dan onze brochure of verzeker uzelf direct van tickets in onze ticketshop.

Centrale Markthal, Amsterdam
28 sep - 02 okt 2022