World Padel Tour Amsterdam Open sluit partnership met Close App- World Padel Tour Amsterdam

De organisatie van de World Padel Tour Amsterdam Open heeft een partnership met de Close App gesloten. Dit partnership wordt mede mogelijk gemaakt door See Tickets Benelux, de officiële ticketpartner van het padelevenement.

Om de bezoekers van de World Padel Tour Amsterdam Open beter te informeren heeft de World Padel Tour Amsterdam Open een partnership gesloten met Close App. Via Close App worden ticketkopers op de hoogte gehouden met informatie over het evenement, de laatste ontwikkelingen en promotie-acties. Het partnership tussen de World Padel Tour Amsterdam Open en Close App wordt mede mogelijk gemaakt door See Tickets Benelux, de officiële ticketpartner van het toernooi.

Kiliaan Toorenaar, medeoprichter van de Close app is blij met de gesloten partnership: “Via de Close app is de World Padel Tour Amsterdam Open organisatie in staat alle bezoekers op het juiste moment te voorzien van actuele, gepersonaliseerde informatie. En dankzij de interactieve manier van communiceren voor, tijdens en na het event genereert WPT waardevolle inzichten om hun bezoekers nog beter te leren kennen en ontzorgen.

Marijke van den Bosch, CEO See Tickets Benelux & Duitsland: "De Close App gaat verder dan communicatie, het is tegelijkertijd een wallet voor de tickets, geeft de mogelijkheid additionele producten aan te bieden en biedt meerdere momenten tot interactie met de fans. Door de koppeling met ons platform zorgt het voor een prettige ervaring bij de fans en een beter resultaat voor onze klant. Een mooie, innovatieve toevoeging voor dit prestigieuze sport evenement."

Toernooidirecteur John van Lottum is blij met de samenwerking. Van Lottum: “Het organiseren van een sportevenement bestaat uit een enorme variëteit aan taken, waarbij het goed informeren van bezoekers op een zo effectief mogelijke manier cruciaal is. De Close App helpt ons hier enorm mee en maakt het toernooi hierdoor een kwalitatief beter evenement.’’

Meer informatie over de Close App is te vinden via thecloseapp.com

Meer informatie over See Tickets is te vinden via group.seetickets.nl


Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023