Continu Professionals nieuwe partner van World Padel Tour Amsterdam Open - World Padel Tour Amsterdam

Continu Professionals heeft een partnership getekend met de World Padel Tour Amsterdam Open. Het technisch detacheringsbureau dat al ruim 25 jaar professionals en werkgevers laat groeien, verbindt zich hiermee nog meer met de snelst groeiende sport van Nederland.

Op 20 maart werd bekend dat de World Padel Tour wederom naar Nederland komt voor een tweede editie. Het toernooi dat dit jaar van 11 t/m 15 oktober plaatsvindt in AFAS Live heeft laten zien dat Nederland gek is op de sport en dat blijft ook op zakelijk gebied niet uit. Vandaag tekende John van Lottum een overeenkomst met Continu Professionals uit Eindhoven.

Toernooidirecteur John van Lottum is blij met de intrede van Continu als nieuwe partner: ‘’Een bedrijf dat helpt om groeiambities te realiseren is een perfecte match voor ons toernooi. Het nog jonge padel blijft maar groeien in Nederland en dat Continu zich hieraan verbindt laat zien dat de sport nog lang niet is uitgegroeid. In 2021 heeft Continu al een overeenkomst getekend met de KNLTB. Dat ze dit nu ook doen met de World Padel Tour Amsterdam Open laat zien dat ze echt geloven in de kracht van padel.’’

Ook Ramses Peppinck, commercieel directeur van Continu Professionals is te spreken over de kersverse samenwerking met de World Padel Tour Amsterdam Open: “Als grootste technisch intermediair van Nederland, zijn we verheugd om dit prestigieuze evenement mede mogelijk te kunnen maken. Padel is een snelgroeiende sport die de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen en we zijn trots om de World Padel Tour naar Amsterdam te brengen en de sport in Nederland te promoten.”

Wilt u meer weten over Continu Professionals en wat zij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op www.continu.nl

Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023