WPT kalender 2022 - World Padel Tour Amsterdam

Officiële kalender is bekend!

De officiële World Padel Tour-kalender voor het seizoen 2022 is eindelijk in zijn geheel bekend gemaakt. Het komende jaar wordt de meest internationale WPT-jaar in de geschiedenis van de World Padel Tour, met 24 officiële evenementen die plaatsvinden in 13 verschillende landen.

Vijf van die landen zullen voor de allereerste keer een Open organiseren, en Zweden zal voor de eerste keer ook meerdere toernooien organiseren met evenementen in zowel Malmö als Stockholm. Naast de Opens en Masters zijn er in 2022 ook drie Exhibitions over de hele wereld.

Dit historische World Padel Tour-seizoen begint op spectaculaire wijze. De Miami Padel Open zal de beste spelers ter wereld ontvangen in het hart van de beroemde stad.

Naast de Verenigde Staten zijn de andere gastlanden Spanje, Zweden, België, Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk, Portugal, Italië, Nederland, Argentinië, Mexico en een nog te bevestigen regio in het Midden-Oosten.Voor België, Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk en Nederland wordt het hun debuut als gastheer voor een Open.

Verspreid over 2022 zijn er ook vier tentoonstellingen in Mexico, Saoedi-Arabië, België en Finland. Van Miami van 22 februari tot de Estrella Damm Master Final 2022 in Barcelona, ​​we hebben ook vijf Masters om uit te vechten. De gastheren zijn Marbella, Valladolid, Madrid, het Midden-Oosten en Buenos Aires. Het is de eerste keer dat Stockholm een ​​officieel evenement organiseert. Het aftellen is nu officieel begonnen voor het seizoen 2022. Naar welk toernooi kijk jij het meeste uit?Business partners

Main partners
Official partners
International partners
Founding partners
AFAS Live
11 okt - 15 okt 2023